Minden kategória

Főoldal>Rólunk>A cégről

A társaság profilja


Az 1994 augusztusában alapított Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. a Fuzhoucheng Industrial Zone Wafangdian városában, Liaoning tartományban található. Területe 100,000 2 m50,000, az épület területe 2 XNUMX mXNUMX, és torma és különféle fűszerezésű integrált élelmiszeripari vállalkozás előállítására, feldolgozására és kezelésére specializálódott. Fő feldolgozási termékeink a torma (pehely, szemcsés és por), gyömbérpor, Kanpyo, Mustár illóolaj, wasabi por, wasabi paszta, curry és ízesítő szósz stb. Ázsiába, Európába, Amerikába és Ausztriába stb. exportált termékek, Mindeközben belföldi értékesítésünk évről évre nőtt. Kiváló minőségű egészséges élelmiszert szeretnénk biztosítani a világnak.

DALIAN TIANPENG FOOD CO., LTD. 42 millió RMB állóeszközzel és 30 millió RMB jegyzett tőkével rendelkezik. Az éves gyártási mennyiség 3000 tonna, az éves forgalom pedig 80 millió RMB. Cégünk fejlett gyártási berendezésekkel rendelkezik (például automatikus szárító gyártósor rendszer, vízrendszer a tisztított víz biztosítására, mikrohullámú szárítógép; elektromágneses szeparátor, fémdetektor, lisztmarógép , automata csomagológép, automata töltőgép, tömítő berendezések, lamináló gép, homogenizáló gép, turmixgép, mustárkivonat olaj extraháló berendezés stb.

Megszereztük az ISO22000:2005, BRC, IFS, HALAL, KOSHER stb. tanúsítványt, cégünk magas színvonalú műszaki és vezetői személyzettel rendelkezik, ezért az ültetéstől, a feldolgozástól a késztermék értékesítéséig egy teljes ipari szerkezeti láncot alkotunk. Laboratóriumunk el tudja végezni a fizikai, kémiai és mikrobiológiai vizsgálatokat, hogy biztosíthassuk a jó minőséget és az élelmiszerbiztonságot. Mindeközben a feldolgozási technológiánk, a termékminőségünk és a csomagolási kritériumunk stb. meghaladja a nemzetközi vizsgálati szabványt. Reméljük, hogy a kiváló minőségű termékek kínálatával sok örömet és egészséget adhatunk életének, és még több ember élvezheti a természetes ízt.


Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.
bt
bt
Éves kibocsátásÉves kibocsátás
Éves kibocsátás

több mint 10000 Mts

ÜgyfelekÜgyfelek
Ügyfelek

közel 100 országban és régióban

ÉviÉvi
Évi

Forgalom 50 millió dollár

Kína exportpiacaKína exportpiaca
Kína exportpiaca

85%-os piaci részesedéssel

Globális exportpiacGlobális exportpiac
Globális exportpiac

30%-os piaci részesedése

Ültetési területÜltetési terület
Ültetési terület

több mint 20 millió négyzetméter

 • Torma alapanyag
  Torma alapanyag

 • Professzionális K+F csapat
  Professzionális K+F csapat

 • Csomagoló műhely
  Csomagoló műhely

 • Gyártási műhely
  Gyártási műhely