Minden kategória

Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

ÜDVÖZÖLJÜK 2024-et

Idő: 2024-03-05 Találatok: 12

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. 

Jobb szolgáltatást fog nyújtani.

Az elmúlt évben a Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. örömteli eredményeket ért el. Őszintén köszönjük minden partnerünknek, a gyárban dolgozóknak, a K+F kollégáknak, a frontvonali értékesítőknek és minden kollégának, hogy közösen elértük a mai termést.


Ma a Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. az évszázad során fejlődött, fő iparágai a torma és a wasabi termékek, valamint a wasabi, sushi ecet, szusi szójaszósz, szaké, mirin, curry átfogó termékek, ramen gyártása és feldolgozása. szósz stb. , egy átfogó élelmiszeripari vállalkozás, amely minden típusú összetett fűszerkeveréket, fermentált termékeket, fogyasztásra kész termékeket stb.

 

§ ISO22000:2018 élelmiszerbiztonsági irányítási rendszert, BRC, IFS, HALAL, KOSHER és egyéb hiteles hazai és külföldi tanúsítványokat teljesített.


§ Hozzon létre hosszú távú stratégiai együttműködési kapcsolatokat olyan jól ismert márkákkal, mint a Metro, Hema, Zhengxian, Black Eyed Bear, Ito-Yokado stb.


§ Együttműködjön több mint 30 élvonalbeli gyermekélelmiszer-márkával a K+F és a gyártás területén.


§ Ügyféllefedettség több mint 100 országban és régióban.

2024-ben a Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. 

fennállásának 30. évfordulóját ünnepli

    Az elmúlt években tanúi lehettünk a márka gyökereinek, üzleti környezetének felemelkedésének, valamint egy átfogó élelmiszeripari vállalat erőteljes növekedésének itthon és külföldön. Csodálatos piaca van az új termékek innovációjának, valamint a kutatásnak és fejlesztésnek, ott van a folyamatosan növekvő eladások dicsősége, és a termékek minősége kiválóan kidolgozott. Az új évben,A Tianpeng minden bizonnyal számos területen egyedülálló bájt teremt majd.

Találékonyság és precíziós gyártás

Természetes ízletes ételek a világ számára


     A 30 éve az élelmiszerre összpontosító Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. már egy teljes ipari láncot alakított ki a forrástól az asztalig.


§ Profi és szorgalmas műszaki dolgozók csapata a gyártósoron.


§ Termékinnovációs csapat, K+F fejlesztések és folyamatos frissítések.


§ Teljesen automatikus szabványosított gyártás, professzionális minőségellenőrzés az egész láncon.


§ Saját tulajdonú ültetési bázis 31,500 10,000,000 hektár, éves termelés 50,000 XNUMX XNUMX kg, gyárépület és raktárterület XNUMX XNUMX ㎡.


§ Speciális K+F részleget, fermentált termékek részleget, növényi kivonatok részleget, fűszer- és curryipari részleget hoztak létre kifejezetten a speciális élelmiszerlánc számára...

A mesterségbeli kitartással és őszinte odaadással természetes ízletes ételeket kínálunk a világnak.

 


    Új fejezet kezdődött az új évben. Az új évben a Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. továbbra is fenntartja a gyors fejlődést, aktívan telepíti, gyökeret ereszt Dalianban, néz a világra, és rögzíti a jövőbeli növekedési lendületet.


Mint mindig, most is elköteleztük magunkat amellett, hogy feltárjuk az élelmiszerek területét, minden terméknek a Tianpeng minőség és a vállalati kultúra küldetésének tudatát adjuk, továbbra is ragaszkodunk a „természetes táplálkozás” márkakoncepciójához, a részleteket ötletesen dolgozzuk ki, és arra törekszünk, hogy egyedi élmény minden ügyfél számára, nagyobb értéket teremtve az iparág számára.

Webhely: www.tianpeng-food.com

E-mail:[e-mail védett]