Minden kategória

Főoldal>Rólunk

A társaság profilja


Az 1994 augusztusában alapított Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. a Fuzhoucheng Industrial Zone Wafangdian városában, Liaoning tartományban található. Területe 100,000 2 m50,000, építési területe 2 XNUMX mXNUMX, torma és különféle fűszerezésű integrált élelmiszeripari vállalkozás előállítására, feldolgozására és kezelésére specializálódott. Fő feldolgozó termékeink a torma (pehely, szemcsés és por), gyömbérpor, Kanpyo, mustár illóolaj, wasabi por, wasabi paszta, curry és ízesítő szósz stb. Ázsiába, Európába, Amerikába, Ausztriába stb. exportált termékeket. a belföldi értékesítés évről évre nőtt. Minőségi egészséges élelmiszert szeretnénk biztosítani a világnak.

DALIAN TIANPENG FOOD CO., LTD. 42 millió RMB állóeszközzel és 30 millió RMB jegyzett tőkével rendelkezik. Az éves termelési mennyiség 3000 tonna, az éves forgalom pedig 80 millió RMB. Cégünk fejlett gyártóberendezésekkel rendelkezik (például automatikus szárító gyártósor rendszer, vízrendszer a tisztított víz biztosítására, mikrohullámú szárítógép, elektromágneses szeparátor, fémdetektor, lisztmaró gép, automata csomagológép, automatikus töltőgép, tömítő berendezések, lamináló gép , homogenizáló gép, turmixgép, mustárkivonat olaj kivonó berendezés stb.
Megszereztük az ISO22000:2005, BRC, IFS, HALAL, KOSHER stb. minősítést, cégünk magas színvonalú műszaki és vezetői személyzettel rendelkezik, így az ültetéstől a feldolgozáson át a késztermék értékesítésig egy teljes ipari szerkezeti láncot alkotunk. Laboratóriumunk elvégezheti a fizikai, kémiai és mikrobiológiai vizsgálatokat, így biztosítva a jó minőséget és az élelmiszerbiztonságot. Mindeközben feldolgozási technológiánk, termékminőségünk és csomagolási kritériumaink, stb. mind meghaladják a nemzetközi tesztelési szabványokat. Reméljük, hogy a kiváló minőségű termékek biztosításával sok örömet és egészséget adhatunk életének, és még több ember élvezheti a természetes ízt.

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.
bt
bt
Éves kibocsátásÉves kibocsátás
Éves kibocsátás

több mint 10000 Mts

ÜgyfelekÜgyfelek
Ügyfelek

közel 100 országban és régióban

ÉviÉvi
Évi

Forgalom 50 millió dollár

Kína exportpiacaKína exportpiaca
Kína exportpiaca

85%-os piaci részesedéssel

Globális exportpiacGlobális exportpiac
Globális exportpiac

30%-os piaci részesedése

Ültetési területÜltetési terület
Ültetési terület

több mint 20 millió négyzetméter

 • Torma alapanyag
  Torma alapanyag

 • Professzionális K+F csapat
  Professzionális K+F csapat

 • Csomagoló műhely
  Csomagoló műhely

 • Gyártási műhely
  Gyártási műhely